Voor managers die succesvol en inspirerend willen leidinggeven

Leveringsvoorwaarden

Marianne SchuttenLeiderschapscoach en –trainer

Leveringsvoorwaarden

Wie zich inschrijft voor een training of workshop gaat een contract met ons aan. Hier lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

1. Inschrijving

1.1 Je schrijft je in voor een training door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen via onze website. Zo gauw we je inschrijfformulier ontvangen, mailen we je een bevestiging van ontvangst.
1.2 Na je inschrijving heb je een bedenktijd van 14 werkdagen waarin je kosteloos mag annuleren. Daarna wordt je inschrijving automatisch definitief.
1.3 Als je wilt annuleren nadat je inschrijving definitief geworden is, kost dat geld.
• meer dan 8 weken voor de start van de training: 10% van de prijs.
• minder dan 8 maar meer dan 4 weken voor de start van of training: 25% van de prijs.
• minder dan 4 maar meer dan 2 weken voor de start van training: 50% van de prijs.
• minder dan 2 weken voor de start van training: 100% van de prijs.

2. Kwaliteit

2.1 We doen ons uiterste best om onze trainingen te verzorgen in overeenstemming met de geldende professionele normen.
2.2 Ben je ontevreden over (een onderdeel van) een opleiding of training van ons? Laat het ons snel weten! Alleen dan kunnen we er iets aan doen.

3. Te weinig deelnemers

3.1 We mogen een training zonder verdere gevolgen afzeggen als er minder dan 8 deelnemers zijn.
3.2 Als we een training afzeggen, laten we je dat minstens 2 weken van tevoren weten.

4. Trainer of locatie niet beschikbaar

4.1 Als op de dag van de training een trainer of de locatie niet beschikbaar is, doen we alles om een vervangende trainer of locatie te vinden binnen een straal van 50 kilometer. Als dat niet lukt, krijg je je geld terug.
4.2 We zijn niet verantwoordelijk voor vervolgschade die ontstaat doordat een trainer of locatie niet beschikbaar zijn op de dag van de opleiding of training.

5. Studiemateriaal

5.1 Alle studiemateriaal dat we uitdelen tijden de opleiding of training wordt automatisch van jou. Dit geldt voor trainingsmappen, uitdelers, oefeningen enzovoort.
5.2 Op alle studiematerialen die we zelf gemaakt hebben, rust het auteursrecht van Marianne Schutten, Employee Dynamics. Je mag het niet kopiëren, tenzij voor eigen gebruik voor persoonlijke leerdoelen en tenzij je de bron duidelijk vermeldt.

6. Betaling

6.1 We zetten de factuur standaard op jouw naam. Je bent zelf verantwoordelijk voor een tijdige betaling.
6.2 Wanneer je daarom vraagt, zetten we de factuur op een andere naam, bijvoorbeeld van je werkgever. Ook dan ben je zelf verantwoordelijk voor een tijdige betaling.

7. Privacy

7.1 Alle informatie die we van je ontvangen, behandelen we strikt vertrouwelijk. Dat geldt voor je persoonsgegevens en computergegevens, maar ook voor informatie over je werk, je carrière, je eigen sterktes en zwaktes enzovoort.


css.php