Voor managers die succesvol en inspirerend willen leidinggeven

Coachen met Impact en Resultaat

Marianne SchuttenLeiderschapscoach en –trainer

coach met impact en resultaat final

Deze training gaat uit van 3 veelvoorkomende coachmomenten in de dagelijkse praktijk van leidinggevenden. Je leert ze herkennen en je leert hoe je op deze momenten je medewerker kunt coachen in 10 minuten of minder. De training geeft je instrumenten en vaardigheden om gericht en effectief te coachen zodat je meer helderheid, meer mogelijkheden en meer verantwoordelijkheid creëert bij je medewerkers.

Je leert 3 simpele en krachtige processen in plaats van ingewikkelde coachvaardigheden zodat je coachen makkelijk en flexibel kunt inzetten in je dagelijkse praktijk. Je krijgt praktische, direct toepasbare coachtools die je met weinig extra tijd onderdeel kunt maken van je dagelijkse werkzaamheden en die je snel resultaat opleveren.

Ik ben als leidinggevende al een tijd met coachen bezig maar deze training heeft me de handvatten gegeven hoe ik effectiever en resultaatgerichter kan coachen. Ik vond de training heel praktisch, direct toepasbaar op de werkvloer. Ik ben me meer bewust geworden hoe, wanneer en waarom een medewerker of het team te coachen.

Wilma Bos, Hoofd Zorg en Welzijn, Zorgspectrum

Erg leerzame training die bij mij voor waardevolle inzichten heeft gezorgd. Je wordt aangemoedigd om met de zelfredzaamheid van de ander aan de slag te gaan en je neiging om direct antwoord te geven te onderdrukken. Wat ik het meest waardevol vond was dat we het coachen direct in de praktijk brachten door slimme oefeningen. Daardoor bleef het heel goed hangen bij mij. 

Manager, wereldwijd vertaalbureau 

Ik heb veel geleerd in 1 dag dat ik kan toepassen in de praktijk, morgen al! Het heeft mij praktische handvatten gegeven om in meerdere situaties te coachen. Ook heb ik inzicht gekregen in mijn eigen valkuil (adviesmonster). Tijdens de training kon je het effect van het coachen al ervaren in de praktijk, waardoor het beter beklijft. En daarnaast is Marianne een fijne, betrokken trainer. Dank!

Hoofd Projectsupport, Ingenieursbureau 

De eerstvolgende open inschrijving training vindt plaats in het najaar van 2019. Voor meer informatie stuur een mail of bel ons: 085 876 95 47 .


css.php